reede, 28. august 2009

rattaga voorekale

eile oli lahe ratta ühistrenn. esimest korda oli spetsiaalselt mõeldud kärnkummide peale. 6 mägikat + priit oma mnt'ga läksid vooremäele. priit keeras roiul ära, meie panime edasi. väiksed näpunäited laskumiste kohta ardilt ja kamp vajus mäele laiali. igaüks sõitis vastavalt oma tasemele ja viitsimisele :) mina küll enamasti nõlvadel pidurdasin, sest kiiresti laskudes oli tunne, et 1) ratas laguneb all ära 2) kohekohe lendan sadulast kõrge kaarega minema.
sinnaminek oli aga vaatamata maastikuratastele ikkagi tempokas. pulss oli pikalt suhteliselt kõrgel ja rinnus kerge valu.
viimasel ajal olen vaadanud - hoolimata sellest, et trenn on tasuta ja seltskond väga hea, ei võta sellest osa need harrastajad, kes kevadel matkagrupis olid. kahju, inimesed võiksid ju omada soovi areneda... ei tohiks peljata pikemat distantsi või teiste inimeste profimaid rattaid. kuigi iga sõit on mulle füüsiliselt suht raske ja ALATI mõtlen - olgu see viimane kord, kui selliste välejalgadega koos sõidan! ikkagi lähen uuesti. loll aga järjekindel :P minuga arvestatakse ja toetatakse ja maha ei jäeta.
kogu trenn:
aeg 2:44:08; TE 4,6; keskmine 155; max 185; energia 1793 kcal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar