neljapäev, 3. september 2009

EMV tavarada vastseliinas

see jäi küll veel augustisse, aga pole taibanud blogis muljetada. võib-olla ka seetõttu, et mul läks suht sitasti. rada tegelikult polnud eriti raske ja künkad parajas mõõdus. vahva oli see, et rahvast metsas palju, sõbralikku rahvast. kui küsisid, sulle vastati. ja kui sinult küsiti, vastasid sinagi :)
nii, nüüd analüüsigem!
kohe peale finishit ei saanud ma mõhkugi aru, et miks siis nüüd niimoodi läks. just olime triinuga enne arutanud, et kaardi mõõtkavast võib tulla probleeme (1:15 000), sest oleme harjunud jooksma 1:10 000 järgi. seega on eriti oluline tabada kiiresti esimene punkt, misjärgi võiks arvata, et oled mõõtkavale pihta saanud. niisiis, jooksu alustasin hea tujuga, sest 2 esimest kp'd tulid väga lihtsalt kätte. tore, järelikult on kõik korras! aga ei olnudki, pärast sain aru, et üks suurem aps ja teine väiksem aps tulidki mul justnimelt sellest, et hakkasin punkti palju varem otsima. teiste sõnadega vaatasin kaarti ja arvasin oma lolluses, et juba olengi seal, kus vaja - tegelikult aga polnud veel õigesse kohta jõudnud.
kaardile olen enam-vähem oma rajavaliku üles joonistanud. neile, kes aru ei saa - kp 97 oli see suurem aps ja siht enne kp 113 oli see väiksem aps. kui oleksin need punktid võtnud keskeltläbi sama tempoga, millega ülejäänud, oleksin ILMSELT olnud tulemustes 5. kohal. aga see selleks...
uus võimalus
käärikul EMV pikal rajal :)

aeg 1:35:16; TE 4,7; keskmine 162; max 177; energia 1211 kcal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar