esmaspäev, 10. september 2012

vallaline sportlik miljonär. ja tallinna mv

pühapäeval seisin pirita sillal ja jagasin jooksjatele geele. oli tore nagu ikka tp'des, palju tuttavaid ja muidu vahvaid inimesi.
üks maratoni eesotsas jooksja kandis ilusat kollakat-rohekat särki kirjaga seljal "vallaline sportlik miljonär" :D mehe kukal lasi aimata, et kindlasti oleks võinud sinna lisada ka "kena välimusega". aga paraku nägin teda alles maratoni teisel ringil, kui ta meie tp'st juba läbi oli jooksnud :( :( :( ei saanudki endale krabada...
ise läksin pärastpoole kuusallu tallinna meistrivõistlustele rattaorienteerumises. olin end kirja pannud klassi N21A, sest kesine kaarditrenn ei lasknud kõrgemaid sihte seada. (kaarditrenn on endiselt kesine, nii et ma ei teagi mis mõttega ma üldse eesti meistrikatele lähen.) eelmisel päeval sõin midagi, mis põhja alt ära lõi. samuti õnnestus kõhuvalu tõttu öösel magada vaid paar tundi, aga niiviisi peakski vist võistluseks valmistuma :) sest kuna tugevat jalga ei olnud, oli piisavalt aega kaardi vaatamiseks. ma ei teinud ühtegi punktiviga ja enamus rada tundus imelihtne, kohati isegi igav.
allservas pole midagi huvitavat (pildistasin väheke
kehvasti), ainult edasi-tagasi kimamine
paaris kohas küll oleks võinud teha parema rajavaliku, aga need oleks õnneks vaid vähe edu andnud. põllunurgas pidasin korra kinni ja tulin rattalt maha, tahtsin lõigata otse. aga puude vahele vaadates tundus kraav liiga lai-sügav olevat ja otsustasin ringiminemise kasuks. ja mu kaardihoidja üks trukk läks katki, mistõttu ühel pikemal sirgel puhus tuul kaardi minema. edaspidi hoidsin käega kogu aeg kaardinurgast kinni. 
aga kaart oli küll kohati ebatäpne. punkti 48 viiv tee oli nimelt suht võsastunud, mitmed pisemad puud olid risti-rästi rajale kukkunud. samas punkti 46 viis suur autoga sõidetav tee, mis aga kaardil märgitud sama joonega kui 48.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar