esmaspäev, 22. november 2010

TriSmile Team'i pühapäevane matk

Mäx ei lubanud seda pühapäevast piinaüritust enam Mäx'i matkaks kutsuda...
seekord tegi tempot Kersti, kes ilusti järgis 5+5 süsteemi. kamp oli suht suur, tipphetkel vist 13-14 inimest pluss koer. varbad märjaks ei saanud, muda kusagil ei olnud - boooooooring!
sain paremini paika oma järgmise hooaja eesmärgid. a-eesmärgiks on saavutada trismile - et ujudes, rattal ja joostes on pidevalt näos lai pingevaba naeratus, mitte kramplik huulipurev valugrimass :P
mul need spets-tallatoed ikka kipuvad hõõruma, tallavõlvile tulevad suured villid aga mida aeg edasi seda vähem. väga positiivne on see, et nende kolmetunniste matkade jooksul pole ahhilka endast märku andnud :D
eelmine oli minu tippkoormuse nädal, kokku tuli üle 8 tunni ja kehal pole häda midagi. teate ju küll, kuidas soovitatakse kohe peale trenni süüa. Ain andis hea soovituse - kodujuust kodumoosiga, valk ja süsivesik, aga mitte liigselt suhkruid. mulle sobib see suurepäraselt, ma ju "toodan" igal aastal hulga moosi, mida ise ära tarbida pole jõudnud.
sel nädalal kavatsen ainult ujuda, teisipäeval tehnikat ja laupäeval pikka maad. proovin teha kilomeetri aja peale ning kõik mis üle selle ujun, on vaid boonuseks :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar