pühapäev, 28. november 2010

15 km ujumine Auras

ongi tehtud! mul oli eesmärgiks 1 km ja mõned pudinad peale, aga kuidagi venis see asi seal 5 km peale :)
1 km tegin aja peale, umbes-täpselt 28 min. kuna rajal oli veel 2-3 ujujat, siis ei olnud see kindlasti kõige kiirem aeg. krool rinnuli, natuke ka selili ja konna kah.
siis järgmiseks eesmärgiks võtsin 3,8 km täis saada. kasutasin ka labasid, lesti ja lauda. ujusin jälle erinevaid stiile, vahele ka abivahenditega erinevaid tehikaid. paar korda käisin joomas ja venitamas (siis panin kella kinni). 2,8 km läbisin 1:50 ajaga.
kõht läks tühjaks ning käed hakkasid vedelateks makaronideks muutuma. Ain käis kogu aeg kiusamas et "no palju sa ujud" ja "no tuleb ikka 5 km täis". vingusin ja mossitasin küll, aga kuidagi märkamatult need meetrid ikka kogunesid. siinkohal suur tänu uuele ja läikivale vidinale (aitäh Merikesele), mis mind ilmselt selle 5 km'ni aitas :)
kui ikka konkreetset tulemust kogu aeg näed, siis on stiimul parem kah. klikk ja jälle number suurem. ma teadsin juba ette, et kui 25m või 50m kaupa neid otsi seal lugema peab hakkama, siis on mul esimese 5 minuti jooksul kõik sassis ja ahastus peal.
viimase 1,2 km läbimiseks kulus 48 minutit, jällegi erinevad tehnikad ja abivahendid. pika ligunemise peale tuli sõrmeotstest nahka maha ja kella rihm läks poolenisti katki.
aga kokkuvõttes oli vahva! järgmine kord ujun kindlasti rohkem, nii 5 km 50m umbes :P
ja VIDEOT saab ka näha...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar