esmaspäev, 18. jaanuar 2010

jänese rada on joostav

üle pika-pika aja jooksin. kuna winter xdreamil oleme jalgsi, siis arvasin et on hea enne ära proovida, kas jalg kannatab. no kannatab, ehkki veidi valusaks läks.
ja tahtsin ka proovida oma uut jakki. käisin vist kõik poed tartus läbi ja olin juba salomon active jaki välja valinud. proovides said määravaks aga minu ebardlikud käed :( olukord väga tüüpiline - kui kehast on paras ja isegi veidi suur, siis varrukad on kas kitsad või lühikesed... abi oli jällegi HE'st, kust soetasin väga windstopper castelli jaki. pidas tuult küll. natuke naljaks seljas on, sest konkreetne mudel on rattajakk, aga see-eest mahtusid mu käed sinna sisse ideaalselt.
aga tahtsin teada anda, et jänese rada on täitsa heas olukorras. vähemalt kvissentalini. lumme on trambitud kitsas kõva rada, mis kannatab jooksmist väga hästi. samas on rada nii kitsas, et 2 inimest kõrvuti ei mahu.

aeg: 1:16:37; TE 4,1; keskmine 156; max 180; energia 727 kcal.
see max näit on väga kummaline. kogu aeg hoidsin kellal silma peal ja kordagi ei tõusnud üle 170. samuti polnud kordagi sellist tunnet, et 180 kanti kisuks. ilmselt tehniline praak.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar