neljapäev, 23. juuni 2011

vähe on palju

lasin Tessal lenksu ühe seibi võrra madalamale. seda on... mmmm... noh, maksimaalselt 1 cm. tegime eile traditsioonilise ringi, ca 60 km. peale seda kiiresti jooksutossud jalga ja uuesti välja. ozzzaaa, kus selg andis tunda! mul oleks nagu siil selja peal olnud, kes väiksemagi vale liigutuse peale oma okkad sisse surus. pidin hoidma keha pulgana sirge, ainult käed-jalad liikusid. vähehaaval andis muidugi järgi ja jooksu lõpus sai juba inimese moodi liikuda.
muidu. melliste möödus kenasti. uskumatu, kui palju on vahetusalas tööd. mõni tahab oma asju tuua üle tunni enne starti. mõnel on kaasas treener-abiline-isa-ema-laps, kes kõik tahavad vahetusalasse tulla. ühe härra meelest oli see "ENNEKUULMATU, lihtsalt ennekuulmatu! varem pole kunagi nii olnud!" :D siis oli sees üks viisakas politseinik, kelle ma sama viisakalt aga järeleandmatult välja puksisin. Ain-Alar pandi seal ühe lapse poolt paika: ise euroopa meister, aga näe Mellistes kuues :D
esmaspäeval oli super ujumistrenn! tegime uut ja ekstra-huvitavat harjutust - survestamist. see tähendas seda, et kõiki kaasujujaid üritasid eemale puksida, jalast kinni haarata, prille peast tõmmata ja üle ujuda. see harjutus tuli mul väga hästi välja.

2 kommentaari:

  1. Mul on sama asi ees. Lasin ka lenksu ühe seibi võrra madalamale (tundus, et lenks on liiga kõrgel). Nüüd ca poolteist kuud aega harjutamiseks / sättimiseks, et Tristariks kõik vinks-vonks oleks. Kas plaanid jätta sellesse asendisse ning vaadata, kas harjud ära?

    Päris huvitav ujumisharjutus. Sobib ideaalselt triatloni jaoks! Peaks Tallinna pundis ka proovima :)

    VastaKustuta
  2. plaanin jätta nii jah, tagasiteed pole :)
    ja kindlasti proovige sellist ujumist Tallinnas ka! sest muidu ehmatavad mõned nõrganärvilised triatloni stardis ennast siniseks.

    VastaKustuta