pühapäev, 11. juuli 2010

esimene keping Versailles'i pargis

kuigi ma olen juba 10 p7eva siin olnud, seisid kepid (ait7h Siiri ja Andres) ilusti nurgas. olen lihtsalt jalutanud ja palju ujulas k7inud. yhel p7eval sain aru, miks on basseinis palju sodi ja sellest alates ei sega see mind yldse. majal k6ib katus pealt 7ra! m6ni ime, et rohkelt puusodi on igal pool. ka tuleb torust nyyd kuuma vee asemel jahe vesi, mis sobib mulle hoopis paremini.
t7na aga oli plaanis pikk kepitiir. ilm oli ilus, p7ike paistis aga viimaks ometi oli tuul ennast leidnud ja puhus kenasti. pyydsin teha v6imalikult suure ringi ja hoidsin tara ligi. avastasin vahva unustatud nurgakese Grand Trianon'i juures, kus olid armsad pool-lagunenud munakiviteed ja v7he rahvast. teise ringi tegin ymber kanali.
ma unustasin oma fotoka koju, muidu teeks rohkelt ilupilte.
prantsusmaal muide on kepik6nd haruldane. vincennes'i pargis oli umbes 20 inimest keppidega, aga see on olnud ka k6ik. natuke kummaline on, et k6ik vahivad, aga ma juba hakkan harjuma. paar p7eva tagasi ostsin yhed totaalsed pilgupyydjad - lillemustriga v6rkretuusid ja ossaaa! kus meeste pilgud olid pidevalt mu jalgadel :P

aeg 3:20:01; TE 2.1; 130; 153; 1411 kcal.

NB! kas selle postituse kirjasuurus on parem? palun avaldage arvamust, sest teie ju olete need, kes loevad :)

1 kommentaar: