kolmapäev, 21. aprill 2010

hooaja esimene päevak

tegin ratta-o päevaku mooste kandis. ilus hõre mets, pehme liiv, kleepuv muda ja paks kiht männiokkaid - kõik, mida rattur metsalt ootab :P
kui välja arvata see, et üsna alguses läks esimene käiguvahetus tuksi ja ülejäänud raja pidin kõige suurema hammakaga sõitma, oli täitsa ok. kui keskmiselt olid kilomeetri ajad 6 minuti kanti, siis seal käiguvahetusparanduses läks 35 min kilomeetrile. paar pisiviga rajavalikul ja 1 pehme potsatus külili (ei saanud jälle klippe lahti), aga muidu olen rahul. esimene o klippidega.
raja leiab siit.

aga negatiivset kah :( ma ei osale sel aastal kõrvemaa jooksul. eile metsas jooksin tsipa ja achilleuse kõõlus jällegi valus. teen väikese vahe sisse ja loodan, et tartu jooksu ajaks on parem.
kõige tigedamaks teeb see, et praegune häda tuli justkui eikusagilt. valutama hakkas peale üht staadionitreeningut, kus distants jäi kindlasti alla 10 km. ei teinud ka ühtegi valet liigutust ega muud moodi jalale häda.
olen vist juba liiga vana spordi jaoks. masendav.

3 kommentaari:

  1. Ma ei usu, et sa vana oled spordi jaoks, aga kui lihtsalt kõrvalseisjana vaadata, siis tundub, et su koormused on teinekord liiga suured. Täpselt su kava ma muidugi ei tea... nii et, kui doseerimisega vaheldada rohkem ja natuke tagasi tõmmata, siis peaks ehk paremini minema;)

    VastaKustuta
  2. aitäh nõuande eest! ma olen isegi selle peale mõelnud, et "tark ei torma", aga elu on ju nii lühike :P

    VastaKustuta
  3. Seda küll, et lühike, kuid sa ei ela üksi. Kui ärklitoas ütleb Täpi, et palju-palju, siis keldrikorruse Achilleus palub samal ajal rahu;)

    VastaKustuta