teisipäev, 13. aprill 2010

vesine nädalavahetus

nädalavahetus oli pikk ja kirju.
laupäeval tegime Henriga turisti - käisime emajõge vaatamas. no oli ikka kõrgel küll. kuigi juba sel päeval sain emotsiooni kätte, on jõgi veelgi tõusnud ja iga päev vaatan imetlusega, kuidas veepiir vaikselt järjest kõrgemale ronib. jänese raja algus oli näiteks selline :P

samal päeval võtsin ette kepingu. laenatud kepid olid tsipa lühikesed, aga üldiselt tuli liigutus meelde küll. tegin ca 3 tundi jõge mööda üles-alla, lodjakojast ihasteni ja tagasi. lehvitasin jetimeestele ja olin üldse rõõmus.
pulsikella saatsin garantiiremonti, sest kell ja vöö ei saa omavahel kogu aeg ühendust. selle asjaolu tõttu ei saa kahjuks dokumenteerida kepingu pulssi ja kalorikulu.
õhtupoole tegin esimese pisikese tiiru rattaga. oi kuidas ma lausa lendasin narva mäest üles! elvise sado-maso trennidest on kasu olnud :D

pühapäeval olime instituudi inimestega kanuumatkal. meie käsutuses oli 2 kümnekohalist kanuud, ääretult vahvad sõiduriistad. läksime kärevere silla juurest emajärve (just nimelt järve, sest seda veekogu jõena tuvastada sai ainult silla all) peale ja veetsime ca 5 tundi siia-sinna aerutades ja piknikku pidades. kui alguses oli mõeldud, et pikniku tarbeks otsime mõne kõrgema kalda - oh meid naiivitare! - siis tegelikult kujunes piknik selliseks:
Randeli pildid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar