laupäev, 4. juuli 2009

Xteam Kolgakülas

nuh, oli nagu oli. oli pigem kehvemapoolne.
rattaetapp jällegi parem, kui jalgsietapp. rattapunktide järgi olime naistest kolmandad, kokku aga viiendad ehk viimased. kuna 2 võistkonda olid uued, siis kahe etapi kokkuvõttes kolmas koht.
ma arvan, et jalgsietapi nurjas mitu asja. esiteks - punktid 42 ja 47 olid sellisel sihil, kust me neid üldse ei otsinudki. me otsisime neid mitukümmend minutit hoopis sellelt sihilt, kus nad kaardi järgi pidid olema. kaardil puudus aga siht, mida looduses täiesti tuvastada andis. üleüldse - metsas oli kordi rohkem radu ja sihte, kui kaardil. teiseks - minu hüppeliiges ikkagi vigurdas. priit teipis selle küll eile ilusti roosa teibiga kinni, aga minu meelest oleks SININE teip hoopis mõjuvam olnud :P igatahes, kui panin maha enne sisemise jalaserva või rada oli kallakul, oli väga valus.
ratas oli ok, mulle istus see hoopis paremini, kui jalgsietapp. kord ronisime jälle puu otsa ning ühes kohas pidin end lihtsalt väga pikaks sirutama, et piiks ära teha.
lõpetasime kõige esimestena ca 15 minuti varuga.
iseenesest oli maastik ilusam ja lihtsam, kui pannjärvel. seda andis mõista ka see, et teised võistkonnad kogusid topelt rohkem punkte.
kuna evaga olime sealkandis eelmisel sügisel libahundil, tekitas nii mõnigi koht äratundmisrõõmu.
jalgsi: aeg 2:25:30; keskmine 147.
rattaga: aeg 2:23:05; keskmine 151.
kokku: aeg 4:48:35; TE 3,8; keskmine 149; max 180; energia 3042 kcal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar