reede, 3. juuli 2009

reola päevak

eile reolas olin varakult kohal. plaan oli tasakesi tatsata, et jalga mitte üle koormata - laupäeval läheb teda rohkem vaja kui päevakul.
määrisin end VÄGA korralikult sääsetõrjega kokku. 10 minutit hiljem pesi vihm mind VÄGA korralikult puhtaks. pesi umbes pool tundi järjest. ja nagu vihmaga ikka - märgade prillide tõttu nägin nii reljeefijooni kui jalgeesist risu neljakordselt. aga õnneks kuivatas päike väga kiiresti ja enamuse rajast nägin normaalselt. mind nägid normaalselt ka miljonid sääsed ja kärbsed, keda eemale peletamas polnud enam piiskagi sääsetõrjet.
muidu oli rada suht lihtne ja kerge, ei miskeid mägesid. paaris kohas oli tore soo, kus muda imes täiega. esimese raja kuues punkt (vist nr 36?) oli ilusasti tee ääres hõredas metsas. koos hallipäise härraga põrutasime sellest mööda, nagu poleks olnudki, otse järgmise punkti juurde, mida me tegelikult ei leidnudki :) tee peal edasi-tagasi jooksmisele läks mul vähemalt 13 minutit...
aga imelugu! ma ei olnudki esimese raja viimane, hoopis eelviimane! :P ma jäin rahule, sest joosta jaksasin ja ülejäänud punktid leidsin üsna kergesti üles.
aeg 2:05:05; TE 4,6; keskmine 163; max 179; energia 1601 kcal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar