pühapäev, 8. aprill 2012

sise-o Lõunakeskuses

lihtne rada oli
esimest korda tegin siseorienteerumist. jooksin vabaklassis koos oma ajutise nõudepesumasinaga, kes silkab nigu noor jumal. minule jäi ainult punkti kättenäitamise ja hoo pidurdamise vaev :)
kaardil hakkasin meie marsruuti joonistama, aga siis jõudis kohale, et mitme korruse vahelist liikumist ei saa ju joonistada :P kuigi vabaklassis paremust ei selgitatud, saime meie ESIMESE koha! ajee :)
selliseks ta vist jääbki
sõrm on 8 nädalat peale lõikamist selline. august on saanud muhk, palju on armkudet. peale vajutades on natuke valus, sõrme kõverdades ja sirutades samuti.

2 kommentaari:

  1. Täpi offtopic:
    http://t7pi.blogspot.com/2011/04/loll-jutt-suhu-tagasi.html

    See ratas vist nüüd müügis ja vb väike huvi ära võtta. Palju sul kasvu oli , et sa selle L raamiga sõitsid ja kuidas asend. Ise ca 172 senti pikk.

    VastaKustuta
  2. mina olen 175. sadula kõrgust sai piisavalt madalale regullida, sobiks ma minust lühemale inimesele. kuna ma laenasin seda ratast vaid lühikest aega, siis ise ei viitsinud tegeleda, aga kindlasti saaks ka lenksu madalamale. selles postituses on ka üks pilt asendist http://t7pi.blogspot.com/2011/04/vinni-laager.html
    kindlasti proovi ratast, see on hästi hoitud ja korralikult hooldatud :)

    VastaKustuta