kolmapäev, 28. detsember 2011

saingi Pekist Priiks

ausalt, võtsin paari päevaga kaalust alla miski 1,2 kg. aga kas see juhtus tänu matkale Pangodi-Tartu või samal õhtul alanud kõhuviirusele (oksendamine, palavik, kõhulahtisus), jääb kindlaks tegemata...
***
mis ma saan sinna parata, kui pean jällegi alustama Mäx'i kehva korralduse äramainimisega. et ta oma vigadest ka õppust ei võta :( seekord eksis tema tehtud kaarti järgides lausa mitu inimest ära, sest see oli jällegi ühtlane hall paber. ja EI, ükski nendest ei olnud mina, seega on meil olemas täiesti sõltumatu korduvkatse. SIIN on see koht, kus vähemalt üks meesterahvas kaduma läks. näedsa Mäx, ei ole tarvis mingit googlemapsi üldse kasutada, kui on olemas ilus eestikeelne netikaart!
aga igatahes. mina olin otepäält pangodini hoopiski saatebuss ja see oli väga lõbus! alguses oli nii, et iga 50 m järgi tahtis keegi soojendusdressi bussi visata ja natuke hiljem oli nii, et umbes sama tihedalt tahtis keegi kuuti jalgu puhkama tulla. või ville plaasterdama. või teisi tosse jalga panema. 
pangodist alates silkasin ise kah. täitsa kobe tunne oli, kuigi tuul tahtis paar korda pikali puhuda. õnneks oli Aini suur selg mõnusalt lähedal, et tuulevarju pakkuda.

ma tean, et siin käivad aeg-ajalt ka sellised inimesed, kes ei tea kuidas meil klubis asjad käivad... ärge laske end mõjutada mu teravast keelest ja piiripealsest huumorist :) tegelikult ma armastan neid TriSmile'i tolguseid kõiki! paremat kampa ei saa olemas ollagi.

teisipäeva õhtul oli üks mõtetu üritus, siiski ühe pärliga. kerida edasi kuni 59:22

aga järgmisel aastal võiks näiteks Rein Taaramäe seda üritust juhtima panna, saaks kordades parem. ei, oot, järgmisel aastal saab ta ju auhinna... noh, siis las juhib Gerd Kanter :P

3 kommentaari:

  1. Kõhuviirus on minult 3 päevaga 8 kilo võtnud, kuid sama kiiresti taastus ka.

    VastaKustuta
  2. mhmh, evolutsiooniliselt täiesti loogiline :) meestel käibki see väga kippelt.

    VastaKustuta
  3. Ma nüüd küll pühade ajal ei mõõtnud end, kuid teisipäevast enne pühi teisipäevani peale Jõulu õnnestus taaskord kilovõrra enda massi kasvatada. Vaikselt loodan siiski, et see pigem lihasmass, vaeva on ju nähtud ikka. Nagu pärast saunaski sai järeldusele jõutud, siis paljude jaoks oli asi pekipõletusest veits kaugel. Mu enda pulsinumbrid olid näiteks 154/191 lausa, ehk siis peaaegu võistlustempo vist :) Väga äge ettevõtmine sellest hoolimata!

    VastaKustuta