esmaspäev, 2. jaanuar 2012

Siimu trenn on hullult hea!

natuke aega tagasi tekkis meil klubis võimalus teha reede õhtuti ujumistrenni Siim Holtsi käe all. esimene trenn oli päris naljakas :) esiteks ei jaksanud Ain-Alar üldse kõhulihaseharjutusi teha ja teiseks oli Siim selline natuke häbelik ja vaikne treener bassu serval. aga oi milline piits ta nüüd on! ei saa enam üldse lobiseda ega viilida! Maire laseb meil vabalt natuke puhata, aga Siim on kohe kukil "kas sa kavatsed Pühajärvel ka niimoodi ujuda?!" :D eelmisel nädalal ma näiteks keerasin enne basseiniserva tagasi ja kohe oli Siim jaol: "mis SEE siis nüüd oli!". igatahes, head trennid on! kõik reedeti kell 20 Aurasse.
asjassepuutumatu, aga muidu ülihea video :)

üks asjassepuutuv video ka. kes kolmapäeval püssikas oli, see teab :)

2 kommentaari:

  1. Kõlab nagu äss värk. Jagad ka, millega seal tegelete või näeb seda vaid kohapeal? :) Kahju, et need õhtused ajad mulle niiväga hästi ei sobi..

    VastaKustuta
  2. Ikka jagan :) Noh, alguses on ÜKE ca 20 min, tähelepanu korsetilihastel. Siis teeme soojaks paarsada meetrit ja edasi on tehnika. Sarnased harjutused, kui Maire trennis, aga kui seal saab teha näiteks käsi labadega ja jalgu lestadega, siis Siim ei luba eriti abivahendeid kasutada. See tähendab, et on raskem. Rohkem on ka triatloni-spetsiifilisi harjutusi - ettevaatamisega krool, trügimine-segamine-survestamine, jalgadest kinnihoidmine, üleujumine. Ujume ca tund. Ja nii ongi :)

    VastaKustuta