kolmapäev, 11. jaanuar 2012

paradiis on lähedal!

Bryggerivägen 12, Bromma, Stockholm
nagu mu püsilugejad teavad, ei ole minu jaoks midagi paremat kui shoppamine Decathlonis. no küll on tore, et nad lõpuks ka siiakanti on laienenud, nimelt rootsi. saad tallinna maratonilt  kinkekaardi, millega sõidad ca 11 euro eest stockholmi ja veedad rõõmsad paar tundi spordivarustust valides. viimasel ajal on nad oma valikus rohkem tähelepanu pööranud ka tootearendusele ja disainile, jättes samas hinnaklassi endisele madalale tasemele. jippii!!
juhised sadamast:
värtahamnenile peaks kõige lähem metroopeatus (tunnelbana) olema punase liini Gärdet. sõita 3 peatust T-Centralen'isse, seal istuda sinisele liinile suunaga Hjulsta ja sõita 6 peatust Vreten'isse. sealt jalutada max 10 min üle silla, suur silt on juba kaugelt näha :)

4 kommentaari:

  1. tõesti hea uudis. hindu nad siis pole rootsindanud?

    VastaKustuta
  2. Hmm, pidasin ka end üsna püsilugejaks, kuid see šoppamise osa oli küll uudis mulle. Samuti see poekett mulle seni tundmatu.. On nad millelegi spetsialiseerunud ka või lihtsalt spordipood? Mul endal niikuinii raskusi spordipoodides käimisega, olen seal hullem kui laps kommipoes:"Tahan! Vajan! Tahan!"

    VastaKustuta
  3. niisiis.
    kui ma regulaarselt prantsusmaal viibisin, tutvustasid kohalikud mulle poodi ja sellest ajast saadik olen alati seda poeketti võimalusel külastanud. kodulehed on neil igal riigil erinevad ja see on natuke halb, sest kuigi erinevate riikide poodides on valik väga sarnane, ei ole näiteks inglise veebipoes pooli asju. ja rootsi koduleht tundub üldse poolik olevat. kõige parema ülevaate saab prantsusmaa veebipoest.
    veel on tihtipeale poodides viimased esemed kuni -80% allahindlusega ja seda veebist ei näe.
    seekord olid minu ostukorvis 2 paari lühikesi rattakindaid hinnaga 79 SEK http://www.decathlon.co.uk/lightweight-gloves-3-red-id_8165751.html
    ujumislestad hinnaga ca 140 SEK
    http://www.decathlon.co.uk/training-fins-pink-id_8086943.html
    rattaprillid ca 150 SEK - minu lemmikud!
    http://www.decathlon.fr/sg-btwin-700-bleu-id_8173630.html

    VastaKustuta
  4. Varssavi eeslinnades jäi küll mingi 3-4 Decathloni tee äärde. Läbisime selle linna öösiti ja kiirelt....

    VastaKustuta