esmaspäev, 10. oktoober 2011

Bike Xdream Keila-Joal

miks see elu selline hädaorg peab olema ah?? :( või vähemalt ärgu olgu vahepeal lill ja siis müraki hädaorg! kui vahepeal lille poleks, siis ei oskaks hädaoru ajal paremat tahtagi ja kombes.
selle bike xdreamiga on mul justkui mingi needus, kõik kolm aastat on asi läinud aia taha. küll erinevatel põhjustel aga siiski. sel aastal olin tiimis kindlasti kõige nõrgema jalaga, aga vast kõige kiirema kaardilugemisega. meie võistluse rikkus see, et üsna alguses sõitsin Ethelile tagant sisse ja asfaldile siruli. olin tal ilusti tuules, kui tekkis vajadus pilk kaardile visata. ei tea, kas ta siis aeglustas või midagi, aga esirattaga talle küljelt vastu läksin. kiirus oli nii umbes 25+ ja asfalt suhteliselt kõva. kahjud: mahakandmisele lähevad kindad ja ilmselt ka kingakatted; rattal parem sarv kõver; põlved ja peopesad sinised ja põrutatud; vasak küünarnukk marraskil ja sinine. tegelikult väga õnnelik õnnetus, arvestades kiirust ja asfalti. 
aga alles tüki aja pärast (kp 56's) avastasime, et mu SI pulk kadus ära. terveksjäänud käepaela küljes oli vaid pool pulka :( läksime tagasi ja õnneks leidsime teise poole kukkumiskohast. siis läksime tagasi starti, et uurida kohtunikelt mida tegema peaks. et me kõik olime nii ilusad ja ausate nägudega, lubati meil jätkata pooliku pulgaga :)
ülejäänud aeg oli suhteliselt nauditav. kenad metsateed, kõva rannaliiv, mõnus muda ja huvitavad ristmikud. rõvedad olid paeklibuga kaetud teed, mis mu põrutatud kätele väga valusad olid. 
meie TEEKOND (tiim 61 Seiklusporr) ja ehk ilmub kusagile pilte kah.
***
its like a curse or something :( all three years i have failed at that race, for different reasons though. this year my teammates were really good, but i crashed quite in the beginning. just had to take a look at the map while drafting at 25+ km/h, so crash!boom!bang! and kissing the tarmac... i have to say goodbye to my gloves and shoe covers, buy new bar ends. and got to figure out, how to fix my personal electronic chip :(
two days later still signs of concussion - ribs and neck hurt; bruises on palms, knees and elbow.

2 kommentaari:

  1. Mehhiko tri-rahva lehelt väljavõtteid "diagnoosist":
    oled ehtne triatlonist, kui:

    ■haigeks jäädes häirib sind see, et ei saa trenni teha, mitte see, et ei saa tööle minna
    ■nädalavahetustel ärkad varem kui tööpäevadel
    ■sul on CV jaoks fotot vaja, aga sul on endast ainult võistluste pildid
    ■keegi ei kritiseeri sind enam, kui lähed jooksma 25. detsembril, 1. jaanuaril jne tähtpäevadel
    ■armid, villid, hõõrdumised, vee-elukate hammustused jne saavad auväärseteks sõjahaavadeks
    ■trikostüümi jäljed kehal on permanentseks muutunud
    ■puhkusele võtad alati kaasa ratta
    ■sa lähed trenni tegema, samal ajal kui kõik teised alles magavad
    ■sõidad maha 150 km ühe 1-2tunnise võistluse pärast

    :)

    VastaKustuta