esmaspäev, 25. jaanuar 2010

winter xdream jõulumäel

"edasi jäneseparv, võite on piiritu arv..."
ausalt öeldes ma eriti ei viitsi muljetada. kergelt väsinud olek ja midagi erilist ei juhtunud kah. me olime täitsa tublid, ma annaks hindeks kõva 4. kui me oleks ühe rabapunkti võtnud ja ajalimiidi sisse mahtunud, siis oleksin olnud rahul, aga selliste tingimuste juures keskmiselt hea tulemus. lumi oli tuhkjas, kerge ja sügav. metsa vahel üllatavalt sügav. mõnes kohas mäest alla minnes käisid jalad risti-rästi all, või nagu Maret ütles:" joodikud" :)
mul tekkis huvitav probleem. jalanõudeks valisin oma igapäevased salomonid, mille sisse panin 1 paari talviseid spets-sokke (x-socks ja hiljem lorpen). kaardi ülemises otsas oli palju suusaradu, kus jalad eriti lumiseks ei saanud, alumises otsas aga oli pidev sügavas lumes sumpamine. sulanud lumi moodustas jalanõu serva mitmemillimeetrise jääkihi, mis oli vastikult kõva ja hõõrus mõlemad jalad katki. aeg-ajalt kraapisin seda jääd oksaraoga ära, aga mõne aja pärast tekkis uuesti. viimased ca 2 tundi oli valus.
aga muidu oli see väga huvitav, et kuigi jalad olid lume sulamise tõttu kogu aeg märjad (isegi kinesioteip ligunes lahti), ei hakanud kordagi varvastel jahe.
kaardil olev rajavalik (võistkond Lumejänesed) ei pruugi 100% täpne olla, sest paksu lume tõttu polnud metsas võimalik kõiki radu tuvastada. samuti oli metsa suvalistesse kohtadesse radu juurde tekkinud, sest multisportlaste hordid on ülimalt "teedrajava" iseloomuga.
gps'i patareid said enne lõppu tühjaks, tõenäoline distants on meil vast 30-35 km. hetkel on väga tugev vastumeelsus misiganes kehaliselt aktiivse tegevuse suhtes, mis kestab kauem kui 1 tund ;)

aeg: 6:12:46; TE 5,0; keskmine 156; max 181; energia 4440 kcal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar