esmaspäev, 2. november 2009

tyypiline turist pariisis...

olen veel pargis sibanud. tegin 2 korda enam-v7hem sama ringi, kui tol 6htul, aga nii head tunnet pole enam olnud.
laup7eval see-eest olin turist :) jalutasin eiffeli torni juurest triumfikaare juurde, veetsin wagram'i decathlonis m6nusalt aega ja jalutasin champs-elysee'd pidi seine'i kaldani. l7ksin alla veepiirile, kus on hea vaikne ja k6mpisin notre-dame'i juurde. ilmselt oli mul eriliselt hea n7gu peas, sest 3 korda kysiti mu k7est teejuhiseid siia ja sinna.
pyhap7eval olin j7llegi tyypiline turist. v6i siis mitte nii tyypiline :P k7isime yhe saksa poisi Janiga erootikamuuseumis, mis on moulin rouge'i juures. see oli t7itsa lahe muuseum, huvitavad ajaloolised eksponaadid ja palju loodusrahvaste keraamikat. erootikat oli seal kyll, ka n7iteks pariisi bordellide ajalugu, aga vast 6ige nimi muuseumil peaks olema erootika ja porno muuseum, sest seda viimast oli seal kah ysna palju. siis j6ime moulin rouge'i ees kohvi ja viskasime mynti, mille tulemusena vantsisime montmartre'i poole. jan tahtis millegip7rast yhte surnuaeda sisse saada ja siis me otsisime tykk aega v7ravat, mida ei leidnudki.
ostsime putkast 6lut ja tegime yhikas m6nusa olemise. kutsusime meiega yhinema k6iki yhika elanikke. kasahhi poiss dimitri on tyypiline vene poiss - suure sydame ja suure jutuga. tema tutvustas meile yhte lahedat vene b7ndi - aria. veel kuulasime rammsteini ja ka tsipa metsat8llu. vot siuke elu peakski kusagil noorte inimeste yhikas olema :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar